Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Helseinnovasjon på agendaen – Borg Innovasjon AS

 

19. desember ble årets siste frokostmøte i nettverket Helse Østfold arrangert på Høgskolen, Værste. Møtet hadde et variert program med fokus på helse- og omsorgsinnovasjon og hvilke prosjekter og initiativ som finnes i Østfold.

Forkostmøtet hadde et meget godt oppmøte, og både FoU, HiØ, bedrifter og offentlige virksomheter var representert.
Foruten de gode presentasjonene som ble holdt, er det veldig positvit at nettverket Helse Østfold nå har «satt seg» og  kan videreutvikles i 2013 med flere møteplasser og læringsareaner, og stimuleres med effektiv kompetansemegling og bedriftsmidler gjennom VRI.
Borg Innovasjon holder en god hånd rundt dette.

Les mer om forokstmøtet på linken under.
Helseinnovasjon på agendaen – Borg Innovasjon AS

Dette innlegget er skrevet av Administrator

Speak Your Mind

*