Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Lytt til seriegründere med suksess!

Gründerne Eirik Næss-Ulseth og Knut H. H. Johansen har begge vært med å starte flere suksessrike selskaper. 11. juni kan du høre begge to dele erfaringer om hvordan det er å være gründer. De vil fortelle om utfordringer ved å få inn nye investorer/eiere, og utvikling og eierskap frem mot salgsprosessen, verdivurdering og valg av kjøper. De vil også fortelle hvordan prosessen med kjøper og selgers erfaring etter salget.

I tillegg til vil det være faglige innlegg om:
– Eierskifte i Halden-regionen, mange bedrifter kommer for salg.
– Hva er bedriften verdt, hvordan øke denne og planlegge for en vellykket exit?
– Relevante skattemessige problemstillinger for gründere som skal selge bedriften.

Frokostseminaret er tirsdag 11. juni, 08.30-12.00. Frokost serveres fra 08.00. Møtet er gratis, åpent for alle og skal være på Park Hotel Halden, Marcus Thranesgate 30. Mer informasjon og påmelding finner du her.

Møtet er i regi av eierskiftealliansen i Oslofjordregionen i samarbeid med NCE Smart Energy Markets.

Speak Your Mind

*