Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Bedriftsmidler til Netron

Netron AS har fått VRI-Bedriftsmidler til gjennomføring av prosjektet «Digital scenografi som verktøy for interaktive opplevelser».

Prosjektet skal utforske hvordan nye former for visualiseringsteknologi, digitale spesialeffekter og sensorbaserte styringsløsninger kan bidra til å styrke scenografiens interaksjon med publikum. Ny teknologi åpner ikke bare for spektakulære visuelle effekter, men også styringsløsninger som kan skape en helt ny dialog mellom publikum og scene, eller publikum og scenografisk installasjon. I prosjektet skal det kobles ulik spisskompetanse som er nødvendig for å realisere teknologiens potensial som verktøy for å forsterke en produksjons innhold, dialog og budskap.

Netron AS er en virksomhet innen digital markedsføring, design, oppdragsfilm, animasjon og visuelle effekter. Forskningspartner er Akademi for scenekunst ved Høgskolen i Østfold.

Prosjektleder: Jørgen Schrøder Aanonsen, e-post: jorgen@netron.no, tlf: (+47) 99 57 5195, www.netron.no

Speak Your Mind

*