Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Det skal lønne seg å velge bærekraftig

VRI Østfold ønsker velkommen til prosjektutviklingsverkstedet «Fra visjonen om bærekraft til konkrete bedriftsprosjekter» på Høgskolen i Østfold 6. mars.

Skjermbilde4Workshopen har fokus på utvikling av nye eller forbedrede bærekraftige produkter og tjenester i skjæringen mellom de tre innsatsområdene Kreative Næringer, Smarte Energiløsninger, og Bærekraftige Bygg. Vi ønsker å skape engasjement og konkret prosjektutvikling rundt temaet som igjen skal føre til forretningsutvikling og verdiskaping for de involverte innenfor områdets tema. Deltakerne vil bli hjulpet fram mot skisser til forprosjekter (VRI bedriftsprosjekter) og eventuelt oppslag til SkatteFunn-prosjekter, Oslofjordfond-prosjekter o.l. VRI Østfold støtter et antall bedriftsprosjekter à kr. 150.000. Det vil være en forenklet og hurtig søkeprosess for å få utløst disse forprosjektmidlene.

Workshopen blir fasilitert av studenter fra Bachelor i Innovasjon og prosjektledelse ved Høgskolen i Østfold.

Arrangementet er gratis. Det vil bli servert lunsj.
Påmelding er påkrevd, og skjer via denne linken: http://bit.ly/1BpiDCp
Påmeldingsfrist er fredag 27. februar. SE INVITASJON HER

Vi ser frem til å møte deg!

Speak Your Mind

*