Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Vil du lære mer om Big Data?

Høgskolen i Østfold og NCE Smart Energy Markets arrangerer et 4-dagers kurs i Big Data Analytics 20. 23. april. Det er fortsatt ledige plasser og hvis det er flere fra samme organisasjon får man to plasser for prisen av en!

Big-Data

Det er få ting som utvikler seg så raskt som digitaliseringen av samfunnet. I følge IBM er 90% av dataene som er tilgjengelige i verden i dag er skapt i løpet av de to siste årene. Enorme mengder med data gir store muligheter, og kunnskap på dette området blir stadig viktigere.

Skal man opprettholde og øke konkurransekraften fremover er innsikt og analyse av store mengder data ansett som en avgjørende faktor både i byggbransjen, energibransjen og i kreative næringer.

Kurset er tilpasset ledere i næringsliv og offentlig sektor og tar for seg grunnleggende kunnskap om Big Data (sentrale begreper, forståelse og verktøy), utvikling (siste fremskritt og fremtidige trender), og praktisk anvendelse (knytte teori og praktisk erfaring til Smart Grid og Smart City).

Les mer og meld deg på her! 

Dato: 20. – 23. april
Sted: Remmen Kunnskapspark i Halden
Pris: 13 000. Personer fra samme organisasjon får to for prisen av en!

 

Speak Your Mind

*