Hva skjer innen forskningsbasert innovasjon i Østfold?

Ny julekalender ble til med støtte fra VRI Østfold

Første desember lanserte Alexanders Ark en julekalender på nett som er blitt til med forskningsstøtte fra VRI Østfold og Høgskolen i Østfold. Støtten har bl.a. gitt Alexanders Ark mulighet for å bruke det siste året på forskning innen designmetode for medieproduksjon. For å skape et barneunivers har også barn blitt direkte involvert i utviklingen av julekalenderen, som setter fokus på verdier som vennskap og samhold. Forskningsprosjektet har gitt Alexanders Ark lyst til å forske videre. Bedriften ønsker å utvikle fremtidige prosjekter i samarbeide med pedagoger, forskere og spesialister med henblikk på å skape produkter og metodikker med stor nytteverdi. Alexanders Ark jobber med utvikling av nettsider, spill og apper.

Barn som deltar i julekalenderen kan vinne fine premier, og hovedpremien blir en forestilling hjemme hos vinneren. Les mer om prosjektet her og finn julekalenderen her.

Alexanders Ark Julekalender

Speak Your Mind

*